Moja top 3 beauty proizvoda: #maj

Meseci prilično brzo odmiču, a leto bi trebalo da nam je tu, mada nas ove kiše ometaju, pa sam još uvek osećajem tu negde oko početka proleća. Valjda me sve to i ometa da ispunim uvek ono što sebi zacrtam kada su u pitanju tekstovi i blog uopšte, ali šta je tu je… Vreme je da vam otkrijem šta sam to voleo u prethodnih mesec dana, odnosno, koji su to favoriti iz beauty sveta moji, jer i sam volim ovakve tekstove da čitam i videe da gledam, jer mnogo toga otkrijem korisnog. 🙂 Pa, ako neko otkrije išta dobro i korisno za sebe u narednim redovima, slobodno neka se javi!

Vichy gel-ulje za kupanje

Uglavnom kada su kupke u pitanju, nemam puno zahteva osim da lepo peni i da prijatno miriše, bez obzira na to da li je kupka ili gel namenjen muškarcima ili ženama, ja ne pravim razliku, dok mi je neko ozbiljno ne objasni. 😀 No, nije to sada važno… Što se ovog Vichy gela za kupanje tiče, zaista me je oduševio, ali ne znam da li ga ima u slobodnoj prodaji, budući da je došao kao poklon uz neku od kupovina, a na sajtu ne mogu da ga pronađem. Možda nekad dobijem odgovor iz direkcije 😀 a do tada da vam ispričam najbitnije.

Radi se o gelu za tuširanje koji ima ulja u sebi, što se jako lepo oseti na koži i za sobom ostavlja mekanu, negovanu kožu. Uz to, sam gel poseduje magnezijum, cink i bakar, što savršeno neguje i brine o koži svakog dana, a sveukupno, gel je namenjen Spa doživljaju, kakav i jeste tokom  tuširanja. Najvažnija stvar jeste jako prijatan miris, koji bih najbolje opisao kao veoma čist, ali još važnija jeste činjenica da miris ostaje na koži tokom celog dana, a kada ste imali takvu kupku u poslednje vreme?!

Nord cosmetics vosak

Pre nekog vremena mi je stigao PR paket jednog jako zanimljivog brenda, novog kozmetičkog brenda kod nas, a iza kojeg stoji osoba koja je školovana za taj posao i koja je sve pokrenula iz ljubavi, zbog čega sam se jako radovao da isprobam sve što mi je stiglo. I zapravo ovaj proizvod nije moj glavni favorit, ali njemu ću ipak dati počasno mesto kroz poseban tekst, jer to zaslužuje, A dok ne dođe taj tekst, u favorite ću bez ikakvog razmišljanja uvrstiti najbolji vosak za kosu koji sam ikada probao! U stvari, to je i vosak za bradu ujedno, al’ šta ću kad je nemam, pa ne mogu da recenziram i tu stranu. 😀

Radi se o 100% prirodnom proizvodu koji sadrži samo najbolje sastojke od šea batera, preko sastojaka ricinusovog i bademovog ulja, sve do onog najlepšeg, najsavršenijeg mirisa vanile ikada. I da, mirišem na kolače i uživam! 😀 Sad, šalu na stranu, postoje jako važne stvari koje se moraju reći o ovom vosku. Veoma je čvrstog stanja, pa nema bojazni da se može uzeti više proizvoda nego što je potrebno, a ono što je odlično jeste činjenica da jako lepo zagladi kosu, a ne slepi je. Pored toga, najvažnije svakako kada su ovakvi proizvodi u pitanju jeste da li se kosa izmasti ubrzo, a ovde je, ne znam kako uspelo to da vosak nikako ne masti kosu, što ja brzo ocenim, jer imam kosu koja se masti svetlosnom brzinom. Najpre dajem preporuku svima koji vole ovakve proizvode, muškarcima koji izbegavaju gelove i slične „stilizatore“, ali i devojkama koje vole da zaglade krajeve nakon feniranja, uvijanja kose, jer imam utisak da ovaj vosak ujedno i hrani kosu.

DM Balea sheet maske za lice

Već sam dosta puta govorio o ovim maskama, ali sam ih tokom maja istrošio gomilu, pa sada definitivno imam najbolju sliku o tome koliko vrede. Najpre, Balea sheet maske su definitivno najjeftinije koje se mogu pronaći, ali to ne utiče na njihov kvalitet. Kako mi je maj predstavljao mesec dešavanja bitnih stvari za moje bliske ljude, tako se moralo i izgledati što lepše, a zahvaljujući redovnoj upotrebi različitih maski koje se mogu pronaći u DM drogerijama koža mi je bila čistija, negovanija i lepša nego ikad! Definitivno sve preporuke za bilo koju masku koja dolazi iz Balea redova. 😀

Šta ste vi voleli tokom meseca maja? Podelite sa mnom svoje favorite, pa se čitamo uskoro, a do tada,

Ljubi vas Slobizza!