„All Me“ balzam posle brijanja (recenzija)

Ćao svima,

Po prvi put pišem beauty tekst koji je isključivo namenjen momcima, odnosno jednu recenziju, ali slobodno mogu i devojke da pročitaju, pa da svojim muškarcima prenesu nešto od ovoga. Ujedno, verujem da je ovaj proizvod odličan poklon u svim onim situacijama kada ne znate šta da kupite ili bih se bar ja radovao ovakvom poklonu.

Za All Me kozmetiku sam čuo još davno, kada je onomad Boris Trivan reklamirao ovaj brend. Međutim, iako me je to tada jako privuklo da isprobam bar nešto od ponuđenog, nisam to dugo uradio, a ako me neko pita zašto je to tako, jednostavno ne znam. Ali, pre nekoliko meseci sam video All Me proizvode na polici u Lilly drogeriji i ono što mi je privuklo najveću pažnju jeste balzam nakon brijanja. Do sada sam uglavnom koristio losione, tečne proizvode, pa mi je bilo interesantno da probam i nešto drugačije. Ono što me na prvu loptu osvojilo kod ovog proizvoda jeste miris. Ne mogu da se setim na šta me to tačno podseća miris ovog balzama za lice posle brijanja, ali znam odlično da me vraća u detinjstvo i da me neodoljivo podseća na nešto iz „malih“ dana, ali nažalost ne mogu još uvek da se setim na šta. Kako miris ume da mi bude presudan za dalje korišćenje, znao sam da ću koristit ovaj balzam, pa makar i nemao nikakvog dejstva. No, svašta se tu poklopilo.

Kako koristim All Me balzam nakon brijanja?

Sam balzam ne koristim odmah nakon brijanja, već lice prvo lepo očistim nekom micelarnom vodom ili tonikom koji u tom momentu koristim. Kada mi lice upije to, onda uzmem malo balzama na dlan, ne mnogo, budući da se lako razmazuje i nekako je izdašan, protrljam ga između dlanova i nanesem na vrat, obraze, bradu. Sačekam da balzam lepo koža upije i to je to. Cela filozofija od nekoliko sekundi. Iako deluje u prvom momentu da se teško upija, ipak nije tako, te brzo nema onog osećaja da viška proizvoda na licu.

Dejstvo

Činjenica da je balzam bez dodatka alkohola je ono što je odlično, budući da mi alkohol na licu pravi havariju, od suve kože, preko pojave crvenila, do gnojnih i bolnih bubuljica. Zbog toga, alkohol blizu lica ni pod tačkom razno! Uz sve to, pantenol koji je jedan od sastojaka brzo umiruje kožu, neguje je, ali i sprečava nastanak bubuljica nakon brijanja, nastanak crvenila, te uraslih dlaka. Još davno sam negde pročitao da pantenol utiče na to da se koža smiruje, ali i da sprečava urastanje dlaka, nisam siguran da li je to istina, ali je definitivno sigurno da ja sa tim nemam problema skoro nikada. Ono što mi se najviše dopada kada nanesem balzam na lice jeste da ne osećam nikakvo peckanje, nikakvu bol kao sa nekim prethodnim losionima, ali i te kako vidim njegovo dejstvo i sposobnost da mi u nekoliko minuta vidno smiri kožu, koja je nakon brijača prilično crvena. Uz pantenol, tu je i vitamin E o čijim se blagodetima za kožu govori i piše već decenijama, pa eto još jednog razloga što ga volim. Naravno, tu su i jednostavne, čiste ambalaže, koje upućuju na to da se u njima nalazi proizvod koji je vredan pomena.

E, da, od leta pa do sad, tri potrošene tube, potrebna li je neka dodatna pohvala za ovaj proizvod?!

Do narednog teksta, neke nove recenzije, saveta i blog trabunjanja,

Ljubi vas Slobizza!